Over Kreta Villas

Een vakantiehuis huren bij Kreta Villas

Jou een geweldige en zorgeloze vakantie bieden. Dat is ons doel bij Kreta Villas. Want op vakantie gaan moet leuk zijn en je zo min mogelijk stress opleveren. Maar een vakantie boeken is toch vaak een uitdaging. Je wilt zeker weten dat alles goed geregeld is en er is erg veel keus. Hoe kies je dan een vakantiehuis dat past bij je wensen? Wat is de mooiste regio op Kreta om een vakantiehuis te huren? Wat wil je uitgeven? En welke extra mogelijkheden wil je allemaal? Kortom, hoe maak je de juiste keuze zodat jouw vakantie een succes wordt?

Vind het perfecte vakantiehuis op Kreta met ons advies

Je vakantie boeken en pas bij aankomst weten of je voor het juiste huis hebt gekozen? Met onze hulp gaat dat je niet overkomen. We kennen het eiland Kreta namelijk erg goed omdat we er al tientallen jaren komen en we er een groot deel van het jaar zelf zijn. Dus als je niet weet welk huis het best past bij je wensen, denken wij met je mee.

Ga je naar Kreta voor een wandel- of zeilvakantie? Wil je juist ontspannen op het strand? Wil je veel culturele uitstapjes maken? Zoek je een plek die ook leuk is voor je kinderen? Zoek je een mooi vakantiehuis in de buurt van een golfbaan? Wat je wensen ook zijn, wij weten precies op welk deel van Kreta je moet zijn en welk vakantiehuis bij je past. Neem dus gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

We helpen je ook bij je andere wensen. Wil je graag door een taxi van het vliegveld opgehaald worden? Of wil je een auto huren? Laat het ons weten, dan regelen wij het voor je. ZO ervaar jij geen vakantiestress, maar stap je met een gerust en zeker gevoel in het vliegtuig.

Altijd ondersteuning tijdens je vakantie op Kreta

We helpen je niet alleen bij het boeken van je villa op Kreta, maar we staan ook voor je klaar tijdens je vakantie. Dus moet je naar de dokter? Heb je een vraag aan de eigenaar van de villa? Wij regelen het voor je. Er is altijd iemand van ons team op het eiland, we spreken Grieks en we hebben veel connecties op Kreta. Dus als er iets is kun je ons altijd bellen. Ook 's avonds en in het weekend. We komen naar je toe of we zorgen telefonisch voor een oplossing.

De vakantiehuizen van Kreta Villas

Al onze vakantiehuizen op Kreta staan op schitterende locaties en de meeste villa's hebben een priv├ęzwembad. We hebben gekozen voor villa's en appartementen in de mooiste regio's van het eiland. Je vindt er kilometerslange zandstranden, authentieke dorpjes en prachtige oude steden.

We verhuren alleen vakantiehuizen die we persoonlijk kennen. We hebben alle huizen zelf bezocht en we kennen de eigenaren persoonlijk. We weten dus dat de huizen die we op onze site aanbieden, ook echt zo zijn als op de foto's. En jij weet zeker dat je goed terechtkomt.

Over Kreta Villas

Het team van Kreta Villas komt al tientallen jaren op Kreta en op andere locaties in Griekenland. We kennen de mooiste plekken, we kennen de mensen en we weten wat jij nodig hebt voor een heerlijke vakantie. We zijn constant bezig om ons aanbod uit te breiden. Daarom vind je op onze site ook vakantiehuizen op het Griekse vasteland en op andere Griekse eilanden. Want ook daar geniet je van de prachtige natuur, het geweldige klimaat en de vriendelijkheid van de mensen.

Met ruim 10 jaar ervaring in de verhuur van Griekse vakantiehuizen bij een van de grootste verhuurorganisaties van de Benelux, weten wij precies hoe we ervoor moeten zorgen dat jij zorgeloos op vakantie gaat. Ons kleine en goedgetrainde team staat altijd voor je klaar voor al je vragen en verzoeken.

Eleonora Gillet, eigenaar van Kreta Villas

Vanaf de eerste keer dat ik op Kreta was, was ik meteen verkocht. Ik heb er gewerkt, leerde Grieks en kocht er jaren later een vakantiehuis. Uiteindelijk heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt: prachtige vakantiehuizen verhuren op Kreta.
Ik heb 10 jaar ervaring in de verhuur en werk met een geweldig en professioneel team. We houden van het persoonlijke contact met onze klanten en we hebben allemaal dezelfde passie: ervoor zorgen dat jij een geweldige vakantie beleeft.